Wat is Life-Coaching?

Wat doet een life-coach?

  • Als Personal Coach zet ik mijn kennis, sensitiviteit en ondersteuning in om jouw Proces te begeleiden.Ik denk met je mee.
  • In samenspraak met de coach je doel of droom verduidelijken.
  • Waar loop je tegen aan ? In je privé overweeg je soms om te scheiden, omdat je je ongelukkig voelt. Hetzelfde op je werk kun je niet echt jezelf ontplooien. Leef je met de rem erop?Vrees je om ontslagen te worden. Of zit je tegen een depressie aan? Denk je bij zelf: ``wat heeft het voor zin?``Ik heb veel te weinig vrije tijd?Het is te managen!!!

Life Coaching

Life coaching = betere   communicatie en meer ontspannen door je dagen lopen.Het is  van essentieel belang je kwaliteiten te weten, maar ook je beperkingen.Kijk uit voor het perfecte plaatje. In de Privésfeer beter verwoorden en regelen waar jij tegenaan loopt geeft ruimte . Jij krijgt  weer het gevoel jezelf te zijn en  dat “ recht” ook te hebben.

Burn-Out

Het dagelijks leven is vaak hectisch als je lang jezelf negeert krijg je  Burn-out verschijnselen.  Je lichaam en je hersenen gaan gewoon “op vakantie”. Ze doen niet meer wat jij wilt. Ze moeten zich eerst weer opladen om Jou je kracht te kunnen geven.

Een Burn-out Voorblijven

Het is belangrijk  je bewust te worden van  rustmomenten, die je moet creëren. Daarbij kan ik als personal coach helpen. Vaak spelen gevoelens mee van grote verantwoordelijkheid  “ Ik kan de boel toch niet in de steek laten.” Als je zelf niet tijdig ontspanning neemt, de voor jou  leuke dingen denkt en doet, dan gaat je lichaam het echt zelf doen.

Duidelijker communiceren naar jezelf en de ander

Vriendelijker en liefdevoller naar jezelf en je omgeving kijken.Het  valt te leren. Ontspanning is belangrijk en daarbij  verandering van omgaan met jezelf en met je omgeving .Leren anders naar jezelf te  kijken , met meer waardering.Als je het belangrijk vindt ,dat het een ander goed gaat geestelijk en lichamelijk ;begin  in de 1e plaats te ontdekken wat jouw passie en gevoelens zijn, wat  echt bij jou past.Meer ontspanning in je hoofd en meer zelfvertrouwen geeft ruimte om goed met  de ander in contact te komen of te blijven  .

Ouder worden doe je niet ineens maar elke dag een beetje.

Wie ben ik?

Het is belangrijk om jezelf te leren kennen.  Waar je talenten liggen en hoe je deze toe kunt passen. Je gaat meer begrip krijgen voor je eigen beweegredenen en ervaart ruimte  in  hoofd en hart. Meer balans. Grenzen gaan aangeven, waar nodig, zonder je schuldig te voelen Gaan genieten van wat je boeit en  belangrijk vindt.Het opruimen van ballast en het beter communiceren met jezelf en anderen maakt je leven  authentieker.

Wat wil ik?

Met personal coaching gaan we op zoek naar je doel; Jezelf willen ontplooien is ook accepteren, dat het leven grillig is. Vol leuke ,maar ook spannende en verdrietige uitdagingen. Soms worden dingen te veel en verlang je naar ruimte en rust. Je niet laten meeslepen door de gebeurtenissen is belangrijk .Op tijd en duidelijk grenzen aangeven. Maar dan wel zo dat een ander het accepteert en niet denkt dat het kritiek is. Je  wensen vasthouden. Jouw eigen leven meer vorm gaan geven. Niet te krampachtig, maar wel een eigen plan hebben.

Wat kan ik?

Bij een kind is vaak al heel duidelijk te zien wat de talenten zijn. Kinderen die moeiteloos en met veel pret hun favoriete wensen uitvoeren . Vaak zijn we onze passies vergeten. Als er oog is voor het talent en het wordt zorgvuldig en goed begeleid zal een kind goed in zijn vel zitten en verloopt  de ontwikkeling ontspannen.De Personal coach gaat weer met jou je passies ontdekken.Dat kunnen ook jouw nieuwe wensen zijn .Je kunt je leven samen met mij meer gaan vormgeven. Jij geeft het aan en ik denk met je mee.Altijd is er het kleine  stemmetje in je hoofd;” Ik zou graag weer……!” Maar je verstand (grote stem) drukt het weg. We gaan samen aan die uitdaging(en) werken.

Contact

Vul je contactgegevens in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

adminWat is Life Coaching