Privacy Beleid

Privacy Beleid Lifecoaching R’esprit

Lifecoaching R’esprit respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de (persoonlijke) informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de (persoons)gegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de wet volgens de AVG wetgeving stelt.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Jouw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor onze diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties.

In bovenstaande gevallen betreft het NAW en contactgegevens van personen die een relatie hebben met R’Esprit & bewaard worden om contact te kunnen onderhouden zolang de relatie duurt, en met een maximum bewaartermijn van 4 jaar nadat de relatie tussen de persoon & R’Esprit.

Voor het verwerken van de gegevens die via de formulieren worden ingevuld, worden de persoonsgegevens doorgestuurd naar onze contacten via email. Indien je een contact-/offerte-, sollicitatie- of email-inschrijvingsformulier op onze website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt voor onbepaalde tijd bewaard. Het is te allen tijde mogelijk je gegevens opnieuw in te zien en/of te laten verwijderen op aanvraag.

Beveiliging

Alle gegevens die je met Lifecoaching R’esprit uitwisselt via onze website, worden versleuteld met SSL beveiliging op basis van het HTTPS protocol.

Statische gegevens en Google Analytics

Lifecoaching R’esprit maakt gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden en om te kunnen analyseren. De gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiermee optimaliseren wij de werking van de website. Ook hebben wij Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld, zodat IP-adressen geanonimiseerd worden en gegevens over een beveiligde verbinding gestuurd worden.

Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst getekend. De statistische gegevens worden overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in Europa en de Verenigde Staten volgens de actuele AVG wetgeving.
U kunt het privacy beleid van Google lezen voor meer informatie over hoe Google compliant is aan de AVG.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Graag wijzen we je er expliciet op dat deze  statische gegevens door Lifecoaching R’esprit nooit te herleiden zijn naar jou als persoon of individu. De door Lifecoaching R’esprit verzamelde gegevens worden zelf nooit aan derden verstrekt.

Cookies

Deze website gebruikt cookies die je voorkeuren onthouden om bijv. het navigeren door onze website te vergemakkelijken. Door middel van cookies kunnen we het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Deze website wordt daarnaast ook gebruikt door derde partijen om cookies te plaatsen, zoals Google Analytics.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestanden die je voorkeuren tijdens het surfen onthouden en via de door jouw gebruikte browser opslaan op je eigen computer. De informatie die door cookies door Lifecoaching R’esprit en/of derden wordt verzameld wordt mogelijk voor volgende doeleinden gebruikt:

  • Voor analytische doeleinden: om het gebruik van de Lifecoaching R’esprit website te analyseren. Voorbeeld: er kan worden bijgehouden hoeveel bezoekers een bepaalde webpagina bezoeken, zodat Lifecoaching R’esprit weet welke onderdelen van haar website populair zijn.
  • Voor persoonlijke voorkeur doeleinden: om bezoekers navigatie te vergemakkelijken, zoals opslaan cookievoorkeuren, en een evt. inlog.

Als je de cookies uitschakelt kan de beleving van onze website tegenvallen.

Welke cookies gebruikt Lifecoaching R’esprit?

Op onze website wordt gebruik gemaakt van noodzakelijke cookies (t.b.v. de basis websitefuncties zoals paginanavigatie) en worden er cookies door derden geplaatst zoals google analytics (om het websitebezoek gedrag te analyseren).

Weigeren en verwijderen van cookies

Indien je surft op de website van Lifecoaching R’esprit krijg je de melding dat wij cookies gebruiken en dat je bij gebruik van de website akkoord gaat. Indien je je toch wilt uitschrijven voor (bepaalde) cookies dan lees je hieronder hoe dit te doen:

Via de browserinstellingen op je computer kun je reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de help functie van je browser. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien je een relatie met Lifecoaching R’esprit hebt, heb je na schriftelijk of telefonisch verzoek de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in te zien.

Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk of telefonisch verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Je behoudt het recht om vanuit Lifecoaching R’esprit binnen 30 dagen een schriftelijke of telefonische reactie te ontvangen, in overeenstemming met de AVG wetgeving. Verder heb je het recht om jouw gegevens op te vragen in een bestand zodat een andere partij deze gegevens kan krijgen en gebruiken.
De gegeven toestemming voor cookies kun je zelf aanpassen, zoals hierboven te lezen. Daarnaast kun je ons schriftelijk op de hoogte stellen wanneer je niet wilt worden benaderd (per post of per e-mail) met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij dit adres:

Lifecoaching R’esprit
Vlietweg 9c
2992 CP Barendrecht
Of mail naar resprit@kpnmail.nl

Indien je het niet eens bent over hoe wij persoonsgegevens verwerken en je hebt reeds hierover contact opgenomen met een contactpersoon van ons, dan heb je de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar:
Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

Wijzigingen voorbehouden Cookiebeleid

Lifecoaching R’esprit behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Wij raden je aan het privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat je altijd van de inhoud van de geldende privacy beleid op de hoogte bent.

Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 02-06-2018

adminPrivacy Beleid